IMG_1874.jpg

Counseling / Creatieve therapie

‚Äč

 

Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Het helpt uw eigen situatie te kunnen analyseren om daarna oplossingsgericht uw eigen leven en geluk vorm te geven.  

Vind u het moeilijk om uw eigen hulpvraag onder woorden te brengen dan kan het aanbieden van creatieve therapie een uitkomst bieden. We gaan bezig met kleur, vorm en verschillende materialen om te ontdekken wat voor u belangrijk is. 

Uw beelden kunnen u dichter bij uw gevoelens brengen en kunnen u inzichten geven in uw eigen problemen. We gaan aan de hand van het gemaakte werk samen in gesprek en op zoek naar wat je gelukkig maakt!

Voor wie,

 

Voor iedereen die aanleiding ziet om even stil te staan bij zichzelf en daarbij hulp zoekt.

 

Een aanleiding zou kunnen zijn:   aanhoudende stress ,  een lichamelijke klacht of ziekte,  verliezen van een dierbare, scheiding,  verliezen van een baan,  doorbreken van patronen die je steeds weer opnieuw in de weg staan en niet kunt los laten.

 

Mijn jarenlange ervaring en werken in de zorg en welzijnssector heeft me de expertise gebracht om u te kunnen begeleiden/ adviseren een weg te vinden naar passende zorg indien u daar behoefte aan heeft. 

 

 

Bij een eerste intake gesprek en kennismaking gaan we uw hulpvraag formuleren. 

Vervolgens maken we een afspraak voor een eerste sessie die kan 1 tot 1.5 uur duren. 

Na ongeveer 6 sessies gaan we evalueren en samen kijken hoe we verder gaan. 

Bent u niet in de gelegenheid om naar het atelier te komen dan kan ik een afspraak bij u thuis maken.  

Kosten:  

 

Therapie/ Counseling   48,-  euro excl. BTW.  Per sessie

Voor een sessie aan huis worden extra kosten in rekening gebracht. 

Intake is gratis.